Jump to content

Molim Vas za pomoc!


ivanaifka

Preporučene objave

Pozdrav!

 

Vec dugo me muci jedan problem,ne znam da li da pokrenem tuzbu ili ne,da kazneno prijavim ili ne.

Uglavnom,otvorila sam firmu u kuci koja glasi na mog supruga a on ju je naslijedio darovnim ugovorom.Digla sam kredite i naravno kad sam sve opremila i uredila nastaje PROBLEM.Trn u oku osoba koje su prepisale kucu.Doslo je do te mjere da su mi unistili cjelokupnu firmu,ocrnili me,moje ime i ime moje firme.Unistili mi zivot kompletno.Apsolutno sve su napravili da propadnem.Bilo je i pranja novaca,kradje,unistavanja aparata.

Vodila me jedna knjigovotkinja,a ustvari me vodila sasvim druga koju nikad u zivotu nisam vidjela.Bilancu nijednu nisam dobila.Sve papire uredno cuvam i u razgovoru s drugim knjigovodjama,posteno su me oprale.

U svemu su sudjelovale i zaposlenice ali o tome sute jer se zarada ocito djelila medju njima.Kako znam?Pojavili su se klijenti koji su dolazili a nisu dobili racun,u rasporedu ih nije bilo.Uglavnom,istina se sazna prije ili poslije.

 

Totalno sam sokirana,ne mogu doci k sebi,ni na kraj pameti mi nije bilo da bi mi to napravila vlastita obitelj.Jer je to njihovo.Ja sam na njihovom.Mislim da jedna normalna,psihicki stabilna osoba ne bi mogla ici raditi takve stvari.A najfacinantniji su mi suucesnici u tom cirkusu.Naravno da su sudjelovali jer su imali koristi.

 

Molim Vas za preporuku odvjetnika i koliko kosta pokretanje tuzbe.Videozapis i snimanje ocito nebi pomogli jer koliko citam,to je protuzakonito.Ali imam svjedoke.

 

U ovoj cijeloj prici ima jos detalja,ovo je ukratko.

 

Kako nisam vidjela da se sve ovo dogadja?Previse sam vjerovala ljudima,a i imam malenu djecu.

 

Tuziti?Prijaviti?Molim Vas za pomoc!

 

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija