Jump to content

informacije o ovrsi


bloke

Preporučene objave

Pozdrav!

Molim nekog za savjet što i kako dalje. Naime sasvim slučajno sam saznao da postoji dug prema tele2 operateru iz 2009 godine. ali mi ne zele reći koliki je to dug nego da je sada za to nadležna firma za naplatu dugovanja (COFACE). Zašto ne dobivam nikakve informacije o dugu ili dali je pokrenut ovršni postupak. Moguće je da je sve skupa namjerno gurnuto u ladicu dok se kamate gomilaju. Bilo kakav savjet (prije nego kontaktiram COFACE)dobrodošao...hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kad dobijete rješenje za ovrhu obvezno pišite prigovor (po uputi o pravnom lijeku. u roku do 8 dana). osporavaje dug u cijelosti. promašena aktivna legitimacija.

kad dođe do rtasprave u sudu tražite uplatnicu koja potvrđuje da je plaćena cijena za otkup duga. ako uplatnice nema (trebate je udmah dobiti sa ugovorom o otkupu duga) izjavite da je ugovor o otkupu duga fiktivan i da je promašena aktivna legitimacija (Cofface nemože biti tužitelj ni stranka u postupku)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija