Jump to content

kleveta


Josip2909

Preporučene objave

Ovako imam pitanje..otisao sam raditi u split na gradevinu..i naravno poslodavac nije htio odmah prijaviti..tako sam radio 11dana..i meni se vise nije dalo tako radit i jedno jutro se ja pokupim i odem bez da sam to najavio bilo kome..tj..poslodavcu i daosao ja doma i sve to ok i posaljem ja poruku tom poslodavcu za novce to je sad i nebitno..i zove on mene i kaze mi da cu dobiti novce kad vratim ono sto sam ukrao..a ja se cudim tada sta sam ja to ukrao..veli on motornu pilu..a mi smo stanovali 20 km dalje od splita u kastelima..a ja sam i daruvara..a ja sam odmah direkt isao doma iz stana prema drnisu..navodno je rekao da sam znao di stoji kljuc i da sam ja prije posla otisao u split i to ukrao..a ja naravno nisaam taj dan dan bio u splitu..a to je gradiliste veliko od 100 ljudi znaci mogao je bilo tko to ukrasti..a to policija moze dokazati..postoje kamere u splitu da ja taj dan uopce nisam bio u splitu..a taj mi je poslodavac ve to telefonski izrekao..a on to sve nije prijavio na policiju mogu li ja sad njega tuzit ipak je iznosio neistine..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Teoretski ga možete tužiti, ali je pitanje što ćete s time dobiti. Radilo bi se o verbalnom deliktu, gdje biste vi bili ovlašteni tužitelj, drugim riječima vi biste morali podnijeti privatnu tužbu pred Općinskim sudom u Splitu i dolaziti na ročišta u Split, pa si vidite isplati li vam se to, budući ste iz Daruvara.

 

Vezano uz vaša potraživanja temeljem radnog odnosa i nepravilnosti, sve navedeno možete prijaviti Inspektoratu u sklopu Ministarstva rada - link.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija