Jump to content

ovrha javnog bilježnika


glela

Preporučene objave

da nema smisla, danas došla u banku rn blokiran, otišta u finu i rekli mi da me blokirao javni bilježnik, nemam pojma o ničemu davno radili s tom firmom ispostavio rn još 2011g. račun plačen gotovinom imam uplatnicu. Firma mi na drugoj adresi u sjedištu mi rekli da nije dolazila nikakva pošta. Firma mijenjala sjedište, neznam kome da se žalim

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pismeno (preporučeno i sa povratnicom,što čuvate) od javnog bilježnika tražite dostavu rješenje o ovrsi ili ponavljanje postupka. tražiti ukidanje pravomoćnosti za rješenje koje niste dobili.

 

primitkom rješenja obvezno (u zakonskom roku po uputi o pravnom lijeku) podnesite prigovor. osporavajte rješenje o ovrsi u cijelosti s obrazloženjem da je dug plaćen.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

neznam što se dogodilo, na staroj adresi firme nema ko primiti poštu, a na novoj adresi čovjek koji ima štambilj rekao da pošte preporučene nije bilo (ako govori istinu) tako da neznam šta se dogodilo samo pretpostavka. Stavili su ga na oglasnu ploču i postalo pravomočno ali mene sad zanima da li mogu tražiti ponovni postupak ili šta vec mogu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trebali ste na staroj adresi firme barem ostaviti pismenu obavijest da se pošta za xy trgovačko društvo dostavlja na adresu xy. Koja Vam je adresa navedena u aktima o osnivanju poduzeća? Ukoliko je adresa gdje ste prije bili onda izvršite uvid u predmet kod JB po broju ovrhe koji imate te je JB 2 puta poslao tamo rješenje dostava je uredna (jer ste Vi propustili obavijestiti o promjenama svoje adrese).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija