Jump to content

darovanje dijela zemljista


zomaun

Preporučene objave

Pod izrazom"u rukama"je za pretpostavit kako je nekretnina pod hipotekom,ili je pak nad nekretninom u tijeku ovršni postupak.

U pravnom prometu nekretnina treba imati svoju zemljišnoknjižnu oznaku,u protivnom se postavlja pitanje koji je to dio nekretnine kojim se prometuje,glede čega nije moguče izvršiti upis prava vlasništva na temelju takvog pravnog posla,u ovom slučaju darovanja.

No,sve i da je darovanje valjano,nejasna je uopće svrha vašeg nauma,budući da navedenim scenarijom apsolutno ništa neće te postići.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nemam namjeru izigrati banku. Kuca nije pod hipotekom nego zbog naplacanja kredita od 30000 eura banka ce uzeti kucu vrijednosti 50000 eura! No ni to nije bitno,neka uzmu! Stvar je u tome da u toj kuci zivimo ja i supruga,kuca je od njenog tate,koji je dosao na ideju da nam daruje dio zemljista,jer ako nas istjeraju iz te kuce financijski necemo biti u mogucnosti da si kupimo bilo sta drugo! Ovako cemo imati komad zemljista na kojem cemo moci nesto zapoceti! Tako da cu s tim nesto postici ako je to izvedivo! 99% je da kuca odlazi ali ako mogu izvuci da ne ode sve,to cu i napraviti! Nadam se da me shvacate!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija