Jump to content

Nepropisno parkiranje na nogostup


m.sebastijan

Preporučene objave

Poštovani,

 

danas sam dobio kaznu od 300kn za nepropisno parkiranje na nogostup u ulici Sveucilisna avenija u Rijeci. Naime, ulica se nalazi na Kampusu, gdje su smještena 3 fakulteta.

U 4 godina rada Kampusa, svi auti parkiraju na nogostupu jer pravo na parkiranje u garažama od 3 ETAŽE imaju samo zaposlenici fakluteta, za 3000 studenata propisno su obilježeni nekakvih 80-ak parkirnih mjesta.

Svaki radni dan na nogostupu duž te ulice (700m) su parkirani stotinjak auta. Nikad nitko nije dobio kaznu za nepropisno parkiranje, jer se znaju kakvi su uvjeti za parking na Kampusu. Jednostavno nemaš gdje parkirati.

Uz to ulica ima 4 prometna traka, tako da nisam smetao nikom u prometovanju cestom, čak sam ostavio nekih 1m na nogostupu za prolaz pješaka.

I eto danas ja sam na svom autu našao zataknutu kaznu. Nitko od ostalih automobila nije dobio nikakvu kaznu.

Naravno da se planiram žaliti.

Napominjem da nisam kažnjavan duži period vremena (1-2 god), pa me zanima da li bi mogao žaliti se na ukidanje prekršaja i izdavanje upozorenja. Ili na uvjete na Kampusu, ili pak na to da sam student bez vlastitih primanja?!

 

Što Vi predlažete?

 

Unaprijed zahvaljujem.parking.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Priznanje, kajanje, olakotne okolnosti (nekažnjavanost, bez primanja...) i molba za opomenom i oslobađanjem od troškova.

 

I dobro paziti da ne korsitiš ovakav tekst u prigovoru - to što se svi tamo parkiraju, to što nitko nikad nije dobio kaznu, to što ima više traka, to što se nema gdje drugdje... i dalje ne mijenja činjenicu da je prekršaj počinjen, a takav stav nejde uz priznanje i kajanje..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija