Jump to content

prijava za koristenje putnih troskova


zvoncica586

Preporučene objave

Prijavljen sam za period od 5 god. zakljucno sa polovicom 2014 godine,lazno,iz osvete(ostalo je toliko bizarno da me ne brine,jos je nekoliko prijava od istih osoba) svjedoci su bili svi korektni, osim dvoje koji tvrde razlicite periode,ali ipak laz.Nismo u konfliktu,ali niti u dobrim odnosima,doznao sam za to slucajno,do danas me nitko nije kontaktirao,osim jedne policijske posjete, na trecu adresu,u medjuvremenu sam selio,sve uredno prijavljivao.Receno mi je da samo provjeravaju gdje sam,ako bi me morali pozvati.Zivim povuceno,radim,odem u jutro vratim se pred vecer,adresa za koju me optuzuju je moja,ali dugo na njoj nisam zivio nego samo dolazio,tu su bili adaptacija i rekonstrukcija,.Hoce li to biti dovoljno,radi se o prevarantu koji me ostetio i onda jos prijavio,bojim se,a ne znam sto poduzeti,jer me nitko ne zove i ne obavjestava.??

 

lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jel bi troškovi bili različiti u adnosu na adresu prijavljenu kod poslodavca za obračun putnih troškova i stvarne adrese boravka?

 

ja sam svarno prijavio adresu s koje sam putovao,adresa na koju je podnesena kaznena prijava tek sada koristim,tu su bili radovi i adaptacija,duzi period,kako sam imao sredstva

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Meni se čini da se tu radi o nekakvoj "muljaži,

 

Autor ove teme se nije decidirano izjasnio.

 

Može li se to opširnije napisati? Gdje ste se pijavili-boravište, stalno prebivalište?

 

Za takva djela se podnose kaznene prijave, ako ste dobivali novce za prijevoz, a niste prebivali na na mjestu na kojem ste se prijavili poslodacvu.

 

To je ozbiljna "stvar", a vi znate što ste počinili. Nije to prvi islučaj......oprezno...

 

Može vam se dogoditi da razliku novca vratite poslodavcu ili slijedi KP.. (opravdano"cvikate" jer i sami znate da ste imali neurednosti glede prijave prebivališta-boravišta poslodavcu), a to se ne smije raditi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam svarno prijavio adresu s koje sam putovao,adresa na koju je podnesena kaznena prijava tek sada koristim,tu su bili radovi i adaptacija,duzi period,kako sam imao sredstva
Ako se prjiavila adresa A (nn selo) kod poslodavca i za taj put se dobio novac a tamo se i stvarno i stanovalo nikome ništa.

 

Ako je bila prijava poslodavcu na adresi A a boravilo se na adresi B (xx selo) i time se dobilo više novca od adresa A nego što bi se dobilo od adrese B onda ide ono kako je poštovani Mrljo naveo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala,taj dio razumijem i nije to problem,slucaj je ,dasam boravio kod roditelja jedno krace vrijeme,prijavio to uredno,razlika je mala,na moju stetu,jer je to selo dalje,ali radi se o laznoj prijavi iz osvete,obzirom da je sve u tijeku ne iznosim podatke,laznom svedocenju susjeda,kojem nisam prodao zelejni dio parcele,samo to me brine,mene su"navodno" trazili ,2-3 puta u radnom danu po danu,a tad me nema 95% vremena,jedan puta su me nasli na vecer,na prijavljenom i,trazenom mjestu,nista nisu naveli za razlog,osim provjera,zvati ce me i traziti,ako bude potrebno-nista,dao sam br telefona-nista,samo taj dio me brine,moze li se ista zakljuciti,bez da me se pozove.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bit priče je sljedeća - nema problema, ako ste vi "oštećeni", ali ima itekako ako je poslodavac "oštećen".

 

Kraći period nije problem, tipa par dana u mjesecu, ali sve iznad toga bi mogao biti. No, sve ovakve tvrdnje se moraju dokazati.

 

Inače, ljudi kao da ne shvaćaju da to što rade, dakle prijave jednu adresu (dalju od posla), a stvarno žive na drugoj (bližoj poslu) - predstavlja kazneno djelo prijevare. Stavite se samo u poziciju poslodavca i sve će vam biti jasno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija