Jump to content

Cesije


Vavic

Preporučene objave

Stvar je bila ovakva:

J.d.O.o u kojem sam bila zaposlena je bio u blokadi. Kako su nam bili potrebni novci,a račun je bio blokiran,knjigovođa nam je rekla da poslove možemo naplaćivati cesijama. I da skratim,korišten je moj račun u svrhu toga. Sada kada sam shvatila o čemu se ubiti radi i sto je to zapravo,zanima me koliko ja u ovom svemu mogu nastradat i sto se najgore moze desiti? Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam bila zaposlena u toj firmi,nakon sto nisam dobila placu radi blokade godinu dana,dala sam otkaz. Dakle,relativno dugo je firma poslove naplaćivala cesijama preko mog računa jer nije drugačije mogla doći do novaca. Stoga me zanima sto mogu očekivati sada s obzirom da to nije legalno? I da napomenem,nisam imala pojma da to nije po zakonu i sav taj novac nije išao za plaće radnicima nego za potrebe fine i ovrha.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pretpostavljam da vi osobno niste vodili ove cesije, već je to netko od odgovornih osoba u firmi radio, stoga sam mišljenja da biste mogli kazneno odgovarati kao pomagač počiniteljima više kaznenih djela iz glave KZ-a "Kaznena djela protiv gospodarstva" (zavisi o svim detaljima slučaja).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija