Jump to content

Vipnet zastara


dada.starr

Preporučene objave

Pozdrav svima,

ovako, zanima me postoji li zastara po racunima?

Danas sam u vip-u saznala da imam dugovanje od 28kn iz 3.mj. 2013.godine i jos nekih 400kn iz 4.i 5.mj.2014. godine.. za ovih 28 kn nisam nikad dobila ni opomenu nit ista drugo.. za ovo drugo dugovanje sam dobila poziv na placanje od neke agencije u 7.mj.2014., nakon toga nista nikada.. obzirom da je za to proslo vise od godinu dana, a za ovo drugo vise i od dvije godine, ulazi li to u zastaru i po kojem zakonu bih se mogla pozvati? Tko zna kad bih za to uopce i saznala da nisam htjela suprugov broj prebacit na moje ime pa im nije dopustilo... Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako niste dobili kući rješenje o ovrsi niti tužbu, nemate im što podnositi, iako im slobodno napomenite ako ste baš odlučili kod njih uzeti novu pretplatu.

 

Međutim, postoji još jedna mogućnost - jeste li možda u ovih 2, 3 godine mijenjali adresu? Naime, moguće je da dostava kući nije uspjela, pa je rješenje ili eventualna presuda izvješena na oglasnu ploču i postala pravomoćnom. To bi trebalo provjeriti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija