Igor iz Zagreba objavljeno: 14. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 14. rujan 2015. Ovo što me muči možda ne spada u ovdje,ali.... Otplaćujem minus na tekućem u ratama i do sada sam to uredno servisirao.Svakog 15tog u mjesecu 560kn.Ovaj mjesec ću kasniti,a treba mi sjesti doplatak za klince (između 18. i 21.).Pitao sam u svojoj banci (RBA) hoću li to moći podići jer je to zaštićena kategorija - i rekli su NE.Da to u ovom slučaju ne spada u tu kategoriju!? Molim savjet/pomoć. Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mister-X odgovoreno: 14. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 14. rujan 2015. doplatak je zaštičen kad otvoriš zaštičeni račun i onda doplatak sjeda na taj račun....ako nemaš ili ga ne želiš otvoriti banka će se naplatiti i iz dječjeg doplatka...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.