Jump to content

Izrada dokumenata za djete dok je otac u zatvoru


aquinta

Preporučene objave

Postovani, sa partnerom sam bila u izvanbracnoj zajednici 8 god. Imamo zajednicko djete. Razisli smo se ali nismo rijesili na centru za socijalno skrbnistvo, on je u meduvremenu zavrsio u zatvoru (nevezano za obiteljsko nasilje i sl). Sada bi ja htjela praviti putovnicu za djete, ali ne mogu ju napravati sama jer imamo zajednicko skrbnistvo. Trebala bi njegovu suglasnost ovjerenu od javnog biljeznika ili nadleznog tjela. Zanima me sta tocno u toj suglasnosti treba pisati i na koji nacin da ju ovjerimo obzirom da je on u zatvoru. Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odete kod javnog biljeznika i platite ga da izadje na teren tj. u zatvor kad je vrijeme posjeta da ovjeri izjavu oca......za sadrzaj ovjerenog dokumenta se raspitajte kod policijskog sluzbenika gdje cete traziti izdavanje putovnice. Samo da vam napomenem da ukoliko mislite ici zivjeti sa djetetom van drzave, takodjer vam treba suglasnost oca.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija