Jump to content

zajamcena mjesecna naknada


momo 79

Preporučene objave

Pozdrav svima!Molim informaciju u svezi socijalne mjesecne naknade,susjed dobiva ZMN 800kn mj.Djevojka se prijavila na njegovu adresu,nezaposlena je ,bez ikakvih primanja i vlasnistva.Kuca je u vlasnistvu oca ,dakle oboje su bez ustedjevine i bez nekretnina.Ima li djevojka pravo na mjes.naknadu i ako koliko?Hvala !Sto je sa ogrjevom?Imaju li pravo,buduci da se griju na drva.Decko je bio u zatvoru,bolestan je ,ja im pomazem koliko mogu,ali problema je previse!Jos jednom hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala,to znam i sama.Mislila sam da mi netko odgovori nesto konkretnije,u zakonu stoji da se jednokratna pomoc moze dobiti u slucaju velike potrebe,kao sto je npr.kupovina stednjaka,ali je moj susjed odbijen.Iz tih razloga sam htjela skupiti vise informacija,jer cu ja osobno otici u CSS,a kod takvih razgovora je dobro biti upucen i potkovan tocnim i pravim informacijama.Citala sam i zakon ,ali to je jako opcenito napisano,nema konkretnih primjera.Ipak,hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija