Jump to content

Eos Matrix i potraživanje za nikad primljeni račun za mobilne usluge HT Mobile


Luka Horvat

Preporučene objave

Pozdrav!

 

Agencija za naplatu potraživanja, prvo „Prima Solvent" a nakon njih „EOS-Matrix” me lovi za navodni neplaćeni račun u iznosu od cca 600 Kn.

 

Stvar je u tome da račun na taj sporni iznos nikad nisam dobio od HT-a.

 

Pretpostavljam da otprilike mogu pogodit o čemu se radi: krajem 2014 godine mobilni broj pod uslugom T-Mobile sam prebacio s firme na sebe kao privatnu osobu. Nakon 2-2 i pol mjeseca ponovno sam prebacio broj s privatne osobe to jest sebe natrag na firmu. Firma je uredno plaćala račune, tako da se o nekom zaostatku ne može govoriti. Isto tako, dok je broj bio na moje ime odnosno privatnu osobu računi su bili uredno plaćani. Broj sam prebacio na firmu opet negdje u ožujku ove godine.

 

Mislim da postoji nekih 10-ak ili manje dana u ožujku dok se broj nije opet registrirao u VPN tarifi firme. Vjerujem da je to tih 10-ak dana koji su sporni, gdje je nastalo dugovanje za koje me sad ganja agencija za naplatu potraživanja.

 

E sad, taj račun nikad nije bio poslan na moju adresu niti moj email od strane Hrvatskog Telekoma. Taj sporni iznos se pojavio prije 3-4 mjeseca kad sam od Prima Solventa dobio prvi telefonski poziv. 

 

Ispada da je HT prodao trećoj strani "dug" odnosno neplaćeni iznos o kojem korisnik pojma nema, jer HT korisniku nikad nije račun ni ispostavio. Prva dva računa sam uredno dobio i platio, adresu nisam mijenjao, račun nije došao.

 

Vodim se jednostavnom logikom: prvo da vidim taj račun, stavke, ispise poziva, i to nakon što račun osobno izvadim iz poštanske omotnice HT-a, a onda ako je to zaista tako, ako HT račun nije poslao na vrijeme, možda ga korisnik nije dužan platit?

 

Unaprijed Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija