Jump to content

SUČEVIĆ


anonimno

Preporučene objave

istina, Sučević pita zemljišne knjige ( brisovna tužba, vrste zk upisa, posebno predbilježbu ), od ugovora je pitao ugovor o organiziranju putovanja - to treba obavezno naučiti, ugovor o doživotnom i dosmrtnom-pita samo koja je razlika, malo kupoprodaju ali osnovno (obvezni sastojci ugovora), raskid ugovora (općenito), osnivanje d.O.o., što zadrži izjava o osnivanju, razlika između mjenice i čeka, rok za tužbu za smetanje posjeda ( rok u ovrsi), pita da mu se nabroje svi ugovori iz ZOO, svi zakoni koji su u obveznoj literaturi za građansko i trgovačko pravo, kako se prenose poslovni udjeli, naknada štete, po kojem zakonu se priznaju kamate na parnični trošak ( ovršni- traži i br. članka)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kolga (ako jesi), moram biti nekulturan, i za dobro svih onih koji će polagati kod kolege Sučevića - ne trabunjaj gluposti.

Ovo što si upravo ispričao je naučna fantastika, kao i, uostalom, većina zlonamjernih komentara na ovom forumu.

Iz onoga što si rekao prepoznajem da sam uptavo ja bio na slušanju taj dan kod kolege Sučevića, pa kako sam neposredno svjedočio ispitivanju, istina je ovakva:

 

1. "od ugovora je pitao ugovor o organiziranju putovanja, to treba obavezno naučiti" - istina je ta da je kolega Sučević samo spomenuo taj ugovor dajući nekakav primjer i rekao da naravno da takve ugovore neće pitati niti to kandidati trebaju znati!!!!

 

2. "pita da mu se nabroje svi ugovori iz ZOO" - ovo pitanje je bilo doista smiješno, jer je bilo postavljeno u zafrkanciji, na način da su se kolegice izmjenjivale u nabrajanju ugovora, ali samo onih najosnovnijih!!!

 

3. da traži i broj članka iz Ovršnog zakona - također pitanje postavljeno praktički u šali, ali je kolegica ispalila točan članak na što se kolega Sučević naravno ugodno iznenadio i nasmijao.

 

Toliko.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija