hopez objavljeno: 13. studeni 2015. objavljeno: 13. studeni 2015. Molim VAs da mi odgovorite,imam stan u prizemlju i do mene susjed ima stan iznad nas Je krov i nastresnica.Problem mi je sto radi nastresnice imam u stanu malo svjetla pa bi Ja svoj dio nadstresnice iznad vrata skinula ,a susjedov ne bi dirala.Imam li pravo na to i sta mogu ako se susjed bude bunio? Citiraj
ude odgovoreno: 14. studeni 2015. odgovoreno: 14. studeni 2015. Poštovana ! Vanjski izgled fasade nije moguće dirati bez određenih dozvola za te zahvate . Pozdrav! Citiraj
felixx odgovoreno: 14. studeni 2015. odgovoreno: 14. studeni 2015. Problem mi je sto radi nastresnice imam u stanu malo svjetla pa biJa svoj dio nadstresnice iznad vrata skinula ,a susjedov ne bi dirala.Imam li pravo na to i sta mogu ako se susjed bude bunio? Nadstrešnica ima svoju svrhu. kako bi bilo da neprzirni pokrov nadstrešnice zamjenite prozirnim? Imate sada pokrove od polikarbonata (lexan). Citiraj
hopez odgovoreno: 14. studeni 2015. Autor odgovoreno: 14. studeni 2015. Molim VAs da mi odgovorite,imam stan u prizemlju i do mene susjed ima stan iznad nasJe krov i nastresnica.Problem mi je sto radi nastresnice imam u stanu malo svjetla pa bi Ja svoj dio nadstresnice iznad vrata skinula ,a susjedov ne bi dirala.Imam li pravo na to i sta mogu ako se susjed bude bunio? Zahvaljujem na odgovoru Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.