Jump to content

Kako do svoje robe


turok

Preporučene objave

Molim pomoć

Posjedujem d.O.o. i imam proizvodnju.Svoju robu sam dao u komisiju drugom d.O.o. koji ju je prodavao u svom prodajnom prostoru(galerija).Prije nekoliko mjeseci vlasnica doticne firme je umrla te su ostala neka dugovanja po ispostavljenim fakturama.Medjutim veci problem je sto je u galeriji ostalo puno moje neprodane robe.Galerija je zatvorena ali firma stoji da je jos uvijek aktivna.

Uspio sam stupit u kontakt sa vlasnicinim sinom koji je rekao da traje ostavinska rasprava i dao mi telefon da budemo u kontaktu.Medjutim dva dana poslije svi su telefoni iskljuceni.

Sto mogu napravit da bih sto prije dosao do moje robe jer zbog trenutnog stanja misljenja sam da bih i tu robu mogao izgubit.

 

Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Poštovani.

Zakon o nasljedstvu je vrlo jednosravan.

Tko prihvati naslijedstvo,,prihvača,, i prava i obveze.

U onom momentu kad završi ostavinska , znat če se tkoje naslijedio,,i,dali je,, i trgovačko društvo,,potom riješenju se upisuje u sudski registar, i vi tad nastupate.

Pratite razvoj događaja oko ostavinske rasprave.

Ako je pokojna,,u večimfin problemima,,nego je vrijednost njene ostavštine,,nasljednik ili nasljednici se mogu odreči nasljedstva.

A,opet,i ako dođew do prihvačanja nasljedstva,,pitanje je kad če nasljednik, sa tim riješenjim pristupiti trgovačkom sudu i izvršiti promjene,,.

Po riješenju trg. društva možete dočido adrese pokojnice,,i dalje do tog navodnog sina i putemte adrese poslati dpis opomenu,,putem odvjetnika,,više radi toga da bude svjestan da gašenje telefona nije riješenje i objasniti gospodinu,da polažete određena prava -potraživanje u trg.društvu pokojnice.

Ako budete aktivni ipratili stanje ostavine,nema šanse da ostanete bez svoje imovine.

poz.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija