aaaaah objavljeno: 22. siječanj 2016. Dijeli objavljeno: 22. siječanj 2016. Na stambenom objektu sa 4 stana jedan stanar ima neprekidno već više godina izvješenu zastavu RH i grb. Oboje je zbog vremenskih prilika već prljavo, a zastava se često zbog vjetra djelomićno omota oko nosača.Poznato mi je da je Zakonom o hrvatskoj zastavi i grbu točno utvrđeno kada se naša zastava i grb mogu isticati, no ne znam kome prijaviti isticanje zastave i grba na način kako sam opisala, a što mi svi drugi stanari smatramo isticanjem domoljublja na neprikladan način, čak omalovažavanjem simbola naše domovine. Kome opisano prijaviti, obzirom da ni u Zakonu o javnom redu i miru nisam pronašla odredbu po kojoj bi to bilo kažnjivo. Hvala i LP Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 22. siječanj 2016. Dijeli odgovoreno: 22. siječanj 2016. Zakon. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.