Jump to content

Nezaustavljanje na graničnom prijelazu


jdoe3

Preporučene objave

Pozdrav, trebao bi malu pomoć. Naime prilikom odlaska u Sloveniju nisam se zaustavio na graničnom prijelazu. Rampe su bile dignute i vozilo ispred mene je isto prošlo samo pa sam i ja samo za njim. Pri povratku na GP slovenski policajac je zatrazio dokumente i poceo ispitivati o razlogu nezaustavljanja (prvi puta sam prelazio preko granice i jbg kud svi tu i mujo). Naravno rekli smo da nismo znali i da nam se cinilo da se moze proci na sto je on napomenuo na znak stop na kolniku. Hrvatski policajac osim sto je bio bezobrazan nije nista puno ispitivao.

 

Uglavnom, pretrazili su auto, provjerili nas i naravno nisu nasli nista. Pitali jesmo li pili i imamo li alkohola na sto sam ja odgovorio potvrdno i pokazao 2 neotvorene pive u vrecici ducana, potom me pitao mozemo li testirati istinitost moje tvrdnje da sam jedno pivo popio. Pristao sam na to, ali nije trazio da pusem niti nista. Na kraju su nas pustili dalje kao da se nista nije dogodilo.

 

Mene zanima, mogu li ocekivati kakvu kaznu postom ili bi nam vec napisali kaznu na licu mjesta? Idiotski propust sam napravio, al sto sad za ubuduce znam. Nista nije napomenuo o tome da cemo dobiti kazne.

 

Unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija