Jump to content

uzdržavanje studenta


Justitiaest

Preporučene objave

Pozdrav,

obzirom da 22.-godišnje dijete iz prvog braka očigledno zanemaruje studij, banči okolo itd., što se vidi iz faceboka, te već treću godinu ne daje sve ispite, odnosno ima ih još pregršt iz prve godine, tužio sam zbog prestanka plaćanja uzdržavanja, ali je sudac presudio u korist druge strane, navodeći da nema indicija da je studij zanemaren te da i dalje redovno studira.

Uložili smo žalbu, žalbu odugovlače stalnim mijenjanjem odvjetnika, te već nekoliko mjeseci čeka da bude poslana od strane prvostupnog suda dalje drugostupnom sudu zbog toga.

Napominjem da student vrlo razvratno živi, opija se, te da ima još ispita iz pve godine studija, a tvrdi da je treću upisao.

Također je bodovono stanje iz dopisa fakulteta krajnje nisko.

Što mi jee činiti da napokon žačba ode dalje te da dokažem da je studij neredovan?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

fakultetu pošalji upit da pošalju prijepis ocijena iz nižih godina. dali je student upisan u višu godinu. neki fakulteti ne dozvole upis nepoloženog predmeta po treči put. student dobija zabranu daljnjeg studiranja u RH (na tom fakultetu i sličnim).

moraš dokazati pravni interes za dostavu traženih podataka. dostavi kopiju sudske odluke o uzdržavanju.

navedeno je trebao tražiti sud po prijedlogu (upučen na raspravi). i prijepis ocijena za niže godine je trebalo tražiti. možda krivotvori potvrdu o upisu na fakultet. od suda je trebalo tražiti da utvrdi istinitost potvrde ili od fakulteta traži potvrdu.

uređeno: od G-man
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija