lora_os objavljeno: 8. travanj 2016. objavljeno: 8. travanj 2016. Jučer mi stigla tužba sa Općinskog suda.Tužitelj je pravna osoba tj. javno poduzeće,putem odvjetničkog ureda.Zbog duga koji je prema njima u cijelosti podmiren,na osnovi ugovora koji smo potpisali i imam uredno uplaćene priznanice.Danas kad sam ih nazvala,dotična gospođa provjerila i ispričala se....riječima,eto tko radi taj i griješi!!! Tužba je povučena! Dali su ovim aktom povrijeđena moje ljudsko pravo i temeljna sloboda zajamčena Ustavom,pošto sam optužena za kažnjivo djelo i obavezu plaćanja prema njima? Citiraj
Matrix odgovoreno: 8. travanj 2016. odgovoreno: 8. travanj 2016. Dali su ovim aktom povrijeđena moje ljudsko pravo i temeljna sloboda zajamčena Ustavom, Nisu.pošto sam optužena za kažnjivo djelouopće niste optuženi,niti se radi o ""kažnjivom djelu"" Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.