Jump to content

zaboravn odvjetnik


džurdža

Preporučene objave

Sestre i druga fmilija naslijedili su nekretnine iza brata temeljem ostavinske rasprave. Susjed iih je tužio na temelju nekog ugovora te je na prvostupanjskom izgubio parnicu. Susjed se žali te se predmet šalje drugostupanjskom na odluku. Sestre pokojnika pitaju više puta u 3g. dali je drugostupanjski sud presudio, advokat odgovara da nije. Nakon 3g. advokat im predaje presudu drugostupanjskog suda ali s datumom od prije 2 g. Dakle advokat je 2.g. držao presudu u spisu a da o tome nije obavijestio stranku. Tržište nekretnina se jako srozalo u zadnje 2.g. Što biste vi poduzeli?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Treba utvrditi kada je on primio presudu. To sto je datum od prije dvije godine ne znaci da ju on drzi u spisu dvije godine nego postoji mogucnost da ju je sud otpremio naknadno.

 

Naravno, dobar odvjetnik bi trebao pratiti predmet kontinuirano, pa izvrsiti uvid u spis ako sazna da je donesena presuda koja mu nije dostavljena, ali ne vidim da biste mogli uspjeti u tuzbi protiv njega ako dokaze da presudu nije primio prije dvije godine nego nedavno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija