Jump to content

Produženje ugovora


mmaatt

Preporučene objave

Poštovani,

 

13.07.16 primljen sam na temelju natječaja na radno mjesto referenta na određeno vrijeme od 4 mjeseca zbog privremenog povećanja opsega posla.

Kako mi ugovor istječe sada 13.11.16 zanima me dal je moguće produženje istog ugovora(meni je rečeno da nije al mislim da to nije točno tj poprilično sam siguran al mi treba I pravna osnova za to ). Nadalje I dalje postoji povečani opseg poslova kako na ovom radnom mjestu di sam ja primljen tako I na drugom radnom mjestu u sklopu istog odjela koje je upražnjeno jer je djelatnik koji je radio na tom radnom mjestu prije nekog vremena dobio otkaz.. Kako sam I gore iznad naveo zanima me jel moguće produženje ugovora ili pak sklapanje novog ugovora bez natječaja pošto sam ja već"unutra"...

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je npr riječ o službenicima u JLP®S, moguće je 6 mj pa produžiti još 6. Ali nije da se mora ako možda nisu zadovoljni ili imaju kakav drugačiji plan, možda postoji nepopunjeno radno mjesto pa su ga sada odlučili popuniti redovnim natječajem.

Ako je riječ o JLP®S, pročitajte Zakon o sluzbenicima i namještenicima u JLP®S, čl. 28.-29.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mali čovjek bio si u pravu ima kandidata jednog svog!!!,,Al meni je bitno da sam 100% siguran kad dode do sastanka izmedu mene,doticne i poslodavca da sam ja 10000% siguran da ne postoji zakonska prepreka da se meni isti ugovor produzi (aneksom) ili da se sklopi novi ugovor na odredeno vrijeme (normalno malo izmjenjen u odnosu na ovaj koji je sad trenutno sklopljen na temelju natječaja na 4 mj tj oni su donesli "rješenje o rasporedu na određeno mjesto radi privremenog povećanja opsega poslova". Želim imat argumente koji ce pobit to njezino da se ne može!! MIlane normalno da se ne može prisilit ,al nažalost u ovoj državi tak ose puno bolje prođe.. Al kao što rekog argumentima ću ja nju pobit pa nek ona obrazlaže što i kako se ne može i tko ima kakve podle namjere!

 

Ažurirano

 

Usput dotična pravnica i je pročelnica jednog odjela i na moju žalost baš je ona određena za radne odnose... :(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Onda ako nemate njenog nadređenog na svojoj strani, teško da će išta pomoći.

Jer je ona kao pročelnica što se toga tiče i jedino vam preostaje ponovno se prijaviti na natječaj i ulagati žalbu kad bude netko dr izabran iako teško ćete dokazati da je ta dr osoba upala preko veze.

Ona može imati i testove i štogod, ali nećete moći ništa osim ako postoji kakav dr formalni nedostatak u prijavi itd.

Možete zatražiti uvid u predmet kad se sve provede, vjerojatno i u same testove ostalih kandidata (pravo na pristup info).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija