Jump to content

Kaznena prijava


dandrle

Preporučene objave

Osoba radnik je privedena zbog prijave za iznudu novca. Poslodavac ju je pozvao na isplatu place i potpisivanja raskida ugovora o radu da bi je docekala policija iako je sam radnik bio na policiji da prijavi poslodavca dan prije. Sto sad radnik moze prijaviti kod drzavnog odvjetnika jer je zavrsio u 24 h pritvoru zbog lazne prijave?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala G-man. Prijavio ga je za prijetnje u slucaju nepotpisivanja raskida ugovora o radu iako je na bolovanju i zbog neisplate place. Naravno nakon privodenja radnika, radniku je placa isplacena. Nakon privodenja radnik zavrsava na hitnoj i dozivljava psihicki slom (sve medicinski evidentirano). Do danas mu nisu vraceni papiri. Poslodavac mu je zadnju placu isplatio koristeci (jer ima sve dokumente radnika radi prijave) njegove podatke i isplatom zajma od ferratumb (osobna, broj racuna, platna lista). Tko ce sad vratiti zajam ako zajam nije podignuo radnik vec poslodavac koristeci njegove dokumente tako da sad zajam glasi na radnika? Kako da to sad prijavi dorhu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija