Jump to content

Tuzba za smetanje suposjeda nekretnine


bozica1985

Preporučene objave

Postovani,

zaprimili smo navedenu tuzbu, naime rijec je o koristenju hodnika, odnosno susjed nas je tuzio da je iz dvorista kuce prolazio stepenicama na 2 kat iste kuce, te istim stepenicama silazio s 2 kata i slobodno se kretao hodnikom na istom katu.

Mi smo nedavno kupili stan u toj kuci, te su na polovici navedenog hodnika postavljena zeljezna vrata sa lokotom od istog susjeda, dok je drugi dio hodnika bio provizorno pregraden s trskom. Susjed ulazi u svoj stan kroz sasvin druge stepenice od nasih na koje je on postavio ulazna vrata od kojih samo on ima kljuc, te sa te strane nitko ne moze pristupiti drugom katu osim njega. Dio koji smo mi ogradili je taj zadnji dio hodnika koji je bio provizorno i onako pregraden, te nam je bivsa vlasnica rekla da je tu nekada i bio zid. Kome se obratiti i sto napraviti u ovom slucaju? Ako mi moramo otvoriti taj dio hodnika, iako smo samo mi u tom dijelu, ne bi li onda i navedeni susjed trebao napraviti isto?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija