Jump to content

Poništenje radnog staža.


mpd

Preporučene objave

To je obiteljska firma.Tada je moj svekar bio vlasnik.Prije toga sam tu bila prijavljena i do tad sam bila na porodiljnom.Do tada je sve plačeno i poslije te godine je sve plačeno,Knjigovođa koji je tada vodio knjige kaze da nisu tada imala novaca za plače a moj svekar govori da to nije istina da je bilo novaca i da su plačali ono što bi knjigovođa obračuna.Jedno i drugo govore da nisu krivi i da mi ne mogu pomoć.Sta se točno dogodilo ja neznam dli sam trebala bit odjavljena pa me se zaboravilo odjavit ili jeknjigovođa mislio da sam jos na porodiljnom neznam.Sad je vlasnik firme moj suprug i ja sad moram to rješit pa sam mislila poništit tu godinu(sigurno to neće ić tako jednostavno).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nazalost bojim se da necet moci sam tako ponistiti tu godinu bili ste prijavljeni na mirovinsko i njih ne zanima zasto place nisu isplacivane a s druge strane traze da se uplate mirovinski doprinosi za tu godinu, ali ako vas niko nije trazio (porezna) da uplatite te doprinose trebala je vec nastupiti zastara.

Kad cete pokrenuti postupak za mirovinu jednostavno vam tu 1 godinu nece priznati u ukupni radni staz.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija