Jump to content

vlasnički list


traviata

Preporučene objave

Poštovani ,s obitelji smo podjelili zemljišta ugovorom o diobi, greškom sam prepisala bratu dva mjeseca poslje jednu česticu ( imali smo dosta zemlje gdje smo posjednici i htjeli smo to sredit), čestica jedna do druge i napravih pogrešhku)koja j bila dodjljena meni.

Nakon tog potpisivanja ni brat ni ja nismo primjetili da sam pogrješila nego citava obitelj ( dvije godine poslje)otišla na novi ugovor o razgvrnuću suvlasništva da bi se mogli knjižit. Znači ide prvo daravni ugovor, pa aneks o darivanju nekretnina pa zatim ugovor o razgvrnuću suvlasništva, sada nakon 5 godina od svih tih ugovora brat hoće nazad spornu česticu iako ja imam vlasnički list koj je napravljen na temelju podjela tj ugovora o razgvrnuću suvlasništva.

Vlasnik sam 1/1 ,brat ide s tužbom prema meni, molim Vas dali ima šanse da me dobije i dali će sud uopće prihvatit takav apsurd pošto je potpisao zadnji ugovor o razgvrnuću suvlasništa i ja imam neometano vlasnički list 5 godina, Zahvalna Traviata

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dakle, da je ugovor bez učinka iz razloga što se nije radilo o njegovoj pravoj volji prilikom sklapanja ugovora? hoće li njegovu priču potvrditi i ostalih sedam rođaka, odvjetnik i javni bilježnik? ako hoće, onda se meni čini (uz ogradu da nisam vidjela dokumentaciju i sl.) da bi Vaš brat možda mogao i uspjeti u sporu. Ovisno o tome kako se tumači ta situacija (radi li se o nesporazumu ili bitnoj zabludi kod Vašeg brata), možda bi se mogao isticati prigovor zastare, ali to je samo možda.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija