Jump to content

kome,kad vozačku i gdje?


anonimno

Preporučene objave

Stiglo mi rješenje sa prekršajnog suda, cugno sam malo prije pol godine 0,7 , prvi prekršaj ,bla bla...

Naravno nema oprosta "neka mi to bude opomena" ,platit ću 2000kn nekako, 3 kaznena boda i 3mjeswca vozačka što mi je najgore palo . E pitanje kome predat vozačku jer ne piše nigdje u rješenju sa prek. suda ,gdje i kad?Da li ću dobit doma nalog da predam u nekom roku ?

Da li je mogu birat kad da mi se oduzme npr.? ?Hvala!! :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mozes sam predat kad zelis...ili cekat da ti dodje poziv da dodneses vozacku! ja ti prelazem da sam predas ...uskoro dolazi zima...snijeg...pa mozda i bolje da ne vozis....a ak ces cekat...cekat ces prilicno dugo...cak i do godinu dana... a to ti onda moze bit taman po ljeti...kad ces htjet mozda na more ...itd...

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Vozačka se predaje policijskoj postaji koja će ti nakon što prekršajni sud, koji ti je rješenjem i oduzeo vozačku, njima pošalje dopis i pravomoćno rješenje u kojem traži izvršenje zaštitne mjere. Vozačka dozvola se po novom zakonu ne oduzima fizički, već se u nju upisuje zabrana upravljanja motornim vozilom, te se nakon toga vraća okrivljeniku, što u prijevodu znači da ju možeš koristiti na vlastitu odgovornost. A za odgodu oduzimanja vozačke dozvole se možeš dogovoriti na sudu, barem je tako kod mene, da ti ju odgode za par mjeseci kad tebi paše. S tim da poštuješ taj dogovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija