Jump to content

Zapisnik CZSS


ana.bab

Preporučene objave

Pozdrav, zanima me da li zapisnik CZSS-a (roditeljski spor u ovom slučaju) koji je napisan pristrano i prepun neistinitih (da ne kažem lažnih) navoda podliježe kaznenom progonu krivotvorenja? Konkretnije, žalila sam se ravnateljici jednog CZSS-a s područja Zgb županije i to jako detaljno: na 6 stranica teksta, većinom na lažne navode u zapisniku koji je poslan u više institucija (uključujući i Sud koji je na temelju istog donio odluku) i koji je nanio veliku štetu. Odgovora Centra nema još uvijek, planiram poslati pritužbu u Ministarstvo ali razmišljam i o kaznenom progonu.

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Pogrešno sam, napisala, sad vidim. Dakle, ne radi se o zapisniku Centra, isti nisu niti vodili iako su dužni prema ZUP-, već o stručnom mišljenju upućenom sudu i ostalim institucijama s kojima smo tada bili u kontaktu vezano uz spor. Stručnom mišljenju Centra sam prigovorila putem odvjetnika na sudu, međutim nije imalo apsolutno nikakvog utjecaja na ishod parnice. Centru sam prigovorila pritužbom ravnateljici (još uvijek čekam odgovor nakon 33 dana).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija