Groot odgovoreno: 8. listopad 2021. Dijeli odgovoreno: 8. listopad 2021. Znaci na kraju meni na adresu dolazi samo kuverta sa suda? Jer se pokrenuo optuzni prijedlog, a ne prekrsajni nalog? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 8. listopad 2021. Dijeli odgovoreno: 8. listopad 2021. Ako je podnesen optužni prijedlog, da, onda dobivaš kovertu od suda s pozivom i svojim primjerkom optužnog prijedloga. Svejedno možeš provjeriti u postaji što su točno pisali. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Groot odgovoreno: 8. listopad 2021. Dijeli odgovoreno: 8. listopad 2021. (uređeno) Puno hvala. Nazvao sam prekrsajni sud i rekla mi je gospoda da im se javim za 10 dana i da ce bit moguce fizicki ga pridignuti uređeno: 8. listopad 2021. od Groot Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 8. listopad 2021. Dijeli odgovoreno: 8. listopad 2021. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Groot odgovoreno: 25. listopad 2021. Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2021. Pozdrav. Evo pokupio sam na sudu optuzni prijedlog i poziv na presudu. Zanima me zasto na optuznom prijedlogu visina kazne iznosi 10000kn, a na papiru koji su mi napisali policajci stoji 5000kn?? Inace rijec je o 2g marihuane Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Groot odgovoreno: 25. listopad 2021. Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2021. Tocnije ne pise mi na papiru od policajaca, nego su mi oni tako rekli da ce biti 5000, a i po forumu svugdje vidim da pisete da je propisana kazna 5000. Pa mi nije bas jasnk zasto je meni 10000 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 25. listopad 2021. Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2021. U optužnom prijedlogu mogu napisati što god žele, nema to nikakvu težinu na sudu. Groot 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.