Jump to content

On neće otići


andjeo

Preporučene objave

Ljudi šta da radim???

U braku smo deset godina i imamo dvoje malodobne djece.Živimo u kući mojih roditelja.Brak nam je katastrofa i ja se želim razvesti od njega.Ne spavamo u isom krevetu već duže vremena,ne kuham mu,ne perem,ne razgovaramo.Dakle brak više ni ne postoji.Rekla sam mu da se želim razvesti i da si nađe stan.A on se samo smijulji i kaže da neće otići i da se ne želi rastati.Moji roditelji me ne podržavaju i ne žele ni ćuti za razvod braka.ŠTA DA RADIM???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa, financijski i moralno ispravno bilo bi: sazrijte (odrastite)!

U praksi to bi značilo da preuzmete odgovornost (financijsku i moralnu) za sebe i svoju djecu, a ne da Vas uzdržavaju Vaši roditelji (to nije kvalitetan primjer za djecu) i/ili (bivši/aktualni) suprug.

Tada, kad se osjećate zrelo, samostalno i odgovorno, preispitajte svoje ciljeve, motive i načine. Možda se iznenadite kada iz nove perspektive otkrijete da i sa sadašnjim mužem (ocem Vaše djece) možete svojoj djeci (a i njemu) pružiti obitelj, prisutstvo oba roditelja i LJUBAV.

U svakodnevici to znači da ćete raditi upravo to što ste (dureći se i ucijenjujući) prestali raditi: posvetiti svoje vrijeme, rad, prisutnost...

---

(Znam da Vam nije drago ovo čitati, jer ne podržavam igru koju igrate, ali moj je savijet dobronamjeran i Vama i Vašoj djeci - kad Vi budete zreli i sposobni preuzeti odgovornost za svoj život, bit ćete sretnija, a tada će i Vašoj djeci biti bolje. Na žalost, Vaš primjer nije usamljen, nego je gotovo pravilo današnjice. Rezultat su nesretna djeca.

Ali ne brinite o globalnoj situaciji, već pokažite svojoj djeci na primjeru da je moguće sazrijeti, biti sretan, ostvariti kvalitetnu partnersku vezu i graditi obitelj u kojoj odrastaju sretna djeca.

Možda je dobra ideja da ove riječi pročitate i suprugu...)

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija