Jump to content

Pretresanje auta bez policjskog naloga


Čovjek2

Preporučene objave

Ugl ovakva situacija vozim ja i odjednom vidim auto plava svijetla upali i blica. Prvo sam mislio da je prestretač  i ja stanem i dođe frajer večer vozačka prometna čiji auto odakle idete kamo i ta klasična pitanja.  Bili su u civilu tražio sam značku neš su bili ljuti što sam ih valjda tražio i rekli su da vadim sve iz dzepova i da otvorim sve i da kažem sam ako imam šta nedozvoljeno jer ako oni nađu  neće bit dobro. Ništa pretražili auto cijeli uzduž poprijeko kada nisu našli ništa vratili mi dokumente i pustili me . Još je pitanje bilo jedno jesam ikad kažnjavan to sam reko da je bilo prije 2.3 g nezz ni ja brzina što sam vozio 10 više od dopuštenog i na to je on onako bahato odgovrio briga me za to.

Sada mene zanima što policija u civilu smije samo tako pretražit auto bez naloga i bez razloga?. Al ovako mi nije jasno!? Jedino nezz jel moguće da su me zamjenili s nekim ko mi je sličan pa su misli da sam to ja pa su radili provjeru 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija