Max disel objavljeno: 5. rujan 2018. Dijeli objavljeno: 5. rujan 2018. Posto je poslodovac meni platio sanitarnu , ali je isteko ugovor i tako presto moj radni odnos . Jel mi on obvezan Vratit sanitarnu ili moze zadržati? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
malicovjek odgovoreno: 5. rujan 2018. Dijeli odgovoreno: 5. rujan 2018. A sta ce njemu tvoja sanitarna kad je na tvoje ime. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Max disel odgovoreno: 6. rujan 2018. Autor Dijeli odgovoreno: 6. rujan 2018. , malicovjek je napisao: A sta ce njemu tvoja sanitarna kad je na tvoje ime. Pa Nezz , al posto je plaćao on sada ako ocu sanitarnu kaže da moram platit 167 kn i potpisat Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
malicovjek odgovoreno: 6. rujan 2018. Dijeli odgovoreno: 6. rujan 2018. A sta potpisati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Max disel odgovoreno: 6. rujan 2018. Autor Dijeli odgovoreno: 6. rujan 2018. prije 1 sat , malicovjek je napisao: A sta potpisati. Suglasnost za skidanje 167 kn s plaće za mjesec kolovoz. Da se na taj način naplate zato jer su mi platili liječnički i sanitarnu i higijenski minimu, pa ako ocu sanitarnu da moram platiti 167 kn , al da se ne natežemo ovako , da je kao njima jednostavnije kod isplate plaće isplatit 167 kn manje i njihov trošak je onda namiren. Post je meni ugovor istekao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
malicovjek odgovoreno: 6. rujan 2018. Dijeli odgovoreno: 6. rujan 2018. Zavisi koliko ti vremenski vrijedi jos ta sanitarna knjzica (inace vrijedi 6 mjeseci), ako ti vrijedi jos mjesec dana onda ti je bolje ici izvaditi novu i platiti cca 200 kn, ako ti vrijedi jos 3 mjeseca onda otidji tamo gdje si ju vadio i odglumi da si ju izgubio i za 50 kn izvadi duplikat. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.