vanjamos objavljeno: 1. prosinac 2018. Dijeli objavljeno: 1. prosinac 2018. Poštovani stekao sam stan na osnovu ugovora o doživotnom uzdržavanju, nakon smrti rođaka, korisnika uzdržavanja. Ugovor je zasnovan prije 20 godina, pa sam oslobođen plaćanja poreza na sticanje stana. Da li sam dužan platiti porez na dohodak u slučaju prodaje stana u roku od manje od godinu dana nakon sticanja istog. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 1. prosinac 2018. Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2018. Prije 24 minuta, vanjamos je napisao: u slučaju prodaje stana u roku od manje od godinu dana nakon sticanja istog Ako je nekretnina ili imovinsko pravo otuđeno nakon dvije godine od dana nabave,nema poreza na dohodak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vanjamos odgovoreno: 1. prosinac 2018. Autor Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2018. U slučaju ranije prodaje na koji iznos i sa kojom poreznom stopom se izračunava iznos poreza. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.