Jump to content

savjet


anonimno

Preporučene objave

Prvo. sudovi ne izdaju potvrde o zastari. Drugo: za što vam je to potrebno? Treće: što ste u tom prekršajnom postupku vi bili - svjedok, okrivljenik?

Inače, u prekršajnom postupku kada nastupi zastara ne izdaje se nikakva potvrda već rješenje o zastari koje se ne dostavlja strankama već samo podnositelju zahtjeva z apokretanje prekršajnog postupka tj. uglavnom policijskim postaja i inspekcijama. nadam se da sam pomogla, a da bih joiš više pomogla trebam odgovore na gornja pitanja. pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

bez obzira o kojem se postupku radi, bilo da ste počinili prekršaj iz javnog reda i mira, pa su vam oružje oduzeli jer su provjerom u sistemu vidjeli da ga imate pa da ne bi na nekog bespotrebno potegnuli, bilo da se radi u upravnom postupku, oružje vam nikad neće biti vraćeno. bez obzira što je na sudu nastupila zastara taj postupak (upravni postupak koji se pokreće jer ste vjerovatno i počinil i prekršaj) nema veze sa oduzimanjem oružja. zaboravite ga. nećete ga dobiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija