Jump to content

:) Istarska manestra postala italijansko jelo u srpskom kuvaru


anonimno
 Dijeli

Preporučene objave

 

Autor: iz londona od srpskog porekla

 

Istarska manestra

 

Verzija za štampanje

 

Kuhinja: italijanska

Vreme pripreme: Preko dva sata

Posno jelo: ne

Težina pripreme: srednje

 

Sastojci za 8 porcija

pasulj

kukuruz

suvo meso

pes to je beli luk mljeven sa slaninom sapunjarom

krompir

lovor list

vegeta

biber

so

luk

 

Priprema

U maslinovom ulju dinstati crveni luk. Ubaciti pasulj, kukuruz, pes, lovor, suvo meso. Pola sata pre kraja ubaciti krompir izrezan na kockice. Zapršku napraviti kao za obični pasulj samo bez crvene paprike. Dodati so, biber, vegetu. Mora biti gusto.

 

 

 

 

:jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping: :jumping:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.
 Dijeli

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija