Jump to content

anonimniy

Korisnik
 • Broj objava

  163
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Cijela plaća na zaštićenom raćunu

  Ovrha je bila po Javnom biljažniku iz Zagreba. Sve jasno. Hvala Vam od srca na pomoći.
 2. Cijela plaća na zaštićenom raćunu

  Hvala , i još jedno pitanje, račun jest deblokiran jed transakcije prolaze uredno ali me zanima dali i sud šalje rješenje o obustavi ovršnog postupka?
 3. Cijela plaća na zaštićenom raćunu

  Dakle, ako sam dobro shvatio mogu ali nisam dužan zatvoriti taj račun? Ako je tako neka stoji za nedaj bože. Moram li primanja (plaću) preusmjeriti na regularni tekući?
 4. Cijela plaća na zaštićenom raćunu

  Dugovanja su podmirena u cijelosti. Moram li zatvoriti zašticeni momentalno ili ce fina to mozda sama napraviti?
 5. Razlog za izvanredni otkaz

  Hvala a kako uopce sudska praksa definira kada nastavak radnog odnosa nije moguć? Obzirom da propisi nisu precizno definirani, pretpostavljam da u praksi ima raznih primjera sa razlicitim ishodima?
 6. Razlog za izvanredni otkaz

  Pročitah informacije na linku no nije mi kristalno jasno. Konkretna situacija:xy osoba radi u dispečerskom centru jedne taxi kompanije iz Zagreba, te je upisala točno polazište stranke dok je odredište uneseno krivo. Tvrtka tu zapravo nije oštečena, može li poslodavac uručiti izvanredni otkaz zbog učinjene pogreške?
 7. Razlog za izvanredni otkaz

  Hvala za info
 8. Pozdrav, Zanima me koji su opravdani razlozi za izvanredni otkaz Ugovora o radu na neodređeno vrijeme, odnosno u kojim slučajevima poslodavac radniku isti može dati?
 9. Preminula Baka-nasljedstvo

  A ako su dvije, JB ili sud uzimaju noviju u obzor? Ako je novija primjerice u upisniku ili kod druge pravne ili fizicke osobe?
 10. Preminula Baka-nasljedstvo

  Što se događa ukoliko postoje dvije oporuke? Koja je u navedenom slučaju važeća? Naime saznao sam da xy osoba ima oporuku koja je kako kaze prva, pa shodno tomu pretpostavljam da postoji i druga, samo je pitanje gdje se druga nalazi? Xy osoba je u razgovoru navela da "on ima oporuku i da je važi ta što je kod njega obzirom da je prva, pisana rukom pred 2 svjedoka" ,vec vidim da bi tu moglo biti komplikacija vjerojatno.. sto dalje?
 11. Preminula Baka-nasljedstvo

  Može li oporuka biti pri sudu, javnom biljezniku ili odvjetnickom uredu?
 12. Preminula Baka-nasljedstvo

  Poštovanje, Preminula je moja baka, nisam siguran postoji li oporuka, dali je to moguce saznati? Također me zanima koliko vremenski prolazi od smrti do ostavinske rasprave te koji je tijek iste?
 13. Cijela plaća na zaštićenom raćunu

  Slazem se, tako cu i postupiti te sutra ujutro odmah uputiti mail ovrhovoditelju.
 14. Cijela plaća na zaštićenom raćunu

  Nadao sam se da ce se opametiti ali ocito nece. Ako se ovo ponovi iduci mjesec definitivno cu kontaktirati ovrhovoditelja. Ja sam poslodavcu dostavio zasticeni racun, rijesenje o ovrsi je pretpostavljam dostavio ovrhovoditelj? Iako meni nitko nista nije rekao pa neznam jeli rijesenje kod poslodavca ili mu je dovoljna obavijest FINA-e o zasticenom racunu na koji isplacuje novac te iban regularnog tekuceg koji je blokiran? Jer sam ja i jedno i drugo dostavio
 15. Cijela plaća na zaštićenom raćunu

  Ne objasnjava... Ja osobno da sam u ulozi ovrhovoditelja, nebih trpio iz mjeseca u mjesec nemarnost racunovodstva. Bilo bi lijepo kad bi sve funkcioniralo po zakonu... pa da svako odgovara po pravdi, ali pravednost u danasnjem svijetu je tesko naci
×