Jump to content

Zemljišnoknjižni predmet i plombe


split15

Preporučene objave

u vlasničkom listu su aktivne dvije plombe, tj. vode se dva različita predmeta, jedan iz 2017g a drugi iz 2018g, nisu uopće povezani, s obzirom da mi je trenutno hitnije da se riješi ovaj iz 2018g bio sam na zemljišniku u svom gradu da ih pitam zašto toliko dugo traje taj proces a veoma je jednostavno i brzo za riješiti, brisovni zahtjev, i zamolio sam ih da ako treba neka pauziraju taj prvi predmet i da riješe samo ovi drugi, međutim iznenadio sam se kad su mi rekli da ne mogu ići preko reda, tj. da se rješava godina po godina i tek kad se riješi taj prvi predmet da mogu preći na sljedeći, je li takva praksa inače da stranka ne može zatražiti pauziranje jednog svog predmeta i da se prebace na rješavanje tog drugog? 

jer sad moram čekati tko zna koliko još da se riješi taj prvi predmet za koji su rekli da im je malo komplicirano za riješiti i traje već dugo, pitanje kad će biti riješen, a ovaj drugi predmet treba samo napraviti brisovni zahtjev na vlasničkom

uređeno: od split15
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija