Jump to content

Gdje ste bili prije 10 god?


anonimno

Preporučene objave

Deseta obljetnica demonstracija za Radio 101

 

Prošlo je točno deset godina od demonstracija za opstanak Radija 101 koje su se odvijale na Trgu Bana Jelačića 21. studenog 1996. godine. Ta događanja prerasla su značenje same Stojedinice te predstavljaju jedinstveni povijesni trenutak u razvoju demokracije i civilnog društva u Hrvatskoj.

 

Radio 101 organizira proslavu obljetnice demonstracija u utorak, 21. studenog, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Stjepana Mesića. Slavlje počinje otvorenjem tematske izložbe u Klubu arhitekata a nastavlja se na Trgu Bana Jelačića gdje će biti otkrivena instalacija, svojevrsna izložba na otvorenom sa plakatima i fotografijama iz 1996. godine.

 

Kao veliko finale proslave, najavljen je Koncert sjećanja na kojem će nastupiti bandovi kao i prije deset godina: Alen Marin & Elektrobuda, Blackout Project, Šajeta, Davorin Bogović, Gustafi, Vještice, Psihomodo Pop, Let 3 i Hladno pivo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija