Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Lifty420

Podjela kuće dva brata

Preporučene objave

E ovako probat ću što kraće, znači kuća podjeljena na tri stana : prizemlje kao jedan stan i 1. kat podjeljen na dva stana od kojih je jedan veći (moje trenutno mjesto stanovanja) i jedan manji koji stoji prazan tu su prije živjeli roditelji.
Brat ima cijelo prizemlje za sebe koje je od prilike veličine kao i 1. kat. E sada ja hoću da se kuća dijeli po pola gdje svako dobiva i prizemlje i kat znači spreman sam ustupiti prazan stan na 1. katu u zamjenu za isti prostor u prizemlju ispod moga stana. Naravno kako to inače biva kod nas brat glumi majmuna i želi preuzeti taj praznistan na 1. ka tu bez da meni ustupi iakakv prostor zauzvrat. Podnesen je zahtjev kod odvjetnice za tu podjelu preko suda da sud odluči ali čini mi se da nju boli brga za to nema nikakvih novosti a to već traje godinama kako mogu ubrzati postupak te podjele da dobijem šta mi pripada jer zakonski kuća ide kvadraturom na dva jedna dijela šta ne?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×