Jump to content

Žalba na ozljedu na radu


Vladoringl

Preporučene objave

Pozdrav svima, trebam pomoć, imao sa m ozljedu na radu prije 13 mjeseci,puknuće ligamenta i bii sam 100 posto na bolovanju. Po nagovoru liječnice prekinuo sam bolovanje i uzeo godišnji, što se pokazalo greškom jer Hzzo nije priznao ozljedu na radu i sad bih trebao pasti 70% plaće(umjesto 10.000 na 3000). Imam nalaz specijaliste sa novom dijagnozom,i što sada,da se žalim na rješenje Hzzo ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ozljeda je bila pred 13 mjeseci. Nakon toga Vam je ozljeda priznata i bili ste na 100% plaće. Onda ste prekinuli bolovanje i uzeli godišnji odmor. Iz kojeg god razloga, nije bitno za samo priznavanje ozljede, to je Vaša privatna stvar na čiji ili ničiji je to nagovor bilo. Nakon godišnjeg se dogodilo točno što? Jer po Vašem upitu ispada da su Vam 2x priznavali ozljedu - prvi put priznali, drugi put ne. Osim toga, plaća ne pada ZA 70%, nego NA 70% na "običnom" bolovanju koje nije zbog ozljede na radu. Dakle, koja je točno kronologija događaja? I od kojeg datuma je rješenje na koje bi se eventualno žalili?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija