Jump to content

+++o ježa


apocalyps

Preporučene objave

lijep pozdrav. nalazim se u predivnoj situaciji za koju sam si sam kriv. znači, bez moralnih ili neznam kakvih osuda molim vas. naime, u roku od 2 tjedna pao sam dva puta s marihuanom. prvi put oko 6g a drugi put 23,40 g. ovaj drugi put mi se upravo desio, tj. upravo sam došao doma iz postaje. odbio sam dati izjavu pred državnim odvjetnikom koja bi pokrenula proces uhičenja dilera koj mi je to prodao. e sad, što mi je za očekivati? stariji maloljetnik sam. recite mi što me čeka da se znam pripremiti molim vas! da razmišljam o zlatnom šutu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

O=va 23 grama bi vas mogla koštati zatvora. Mislim da bi vam najbolje bilo da odete do županijskog državnog odvjetništva i kažete mu da ćete kao svjedok odati dilera, a zauzvrat tražite uvjetnu kaznu ili novčanu. Ako on pristane, on će dalje sve dogovoriti s općinskim državnim odvjetnikom.

 

Savjetujem vam žurno postupanje, jer kada vide da ste drugi put pali s toliko količine, realno će razmišljati o zatvoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako imate između 16 i 18 godina jedino je moguć maloljetnički zavot, ali su moguće i druge mjere kao boravak u raznim ustanovama ili redovito posjećivanje istih.

Zatvor je manje vjerojatan (sada kadfa ste rekli da imate između 16-18), ali ni boravak u ustanovama nije ljepota i vrlo je sličan zatvoru.

 

Moje mišljenje je da ipak traba razmisliti o nagodbi jer zašto štititi čovjeka koji je zaradio na vašoj nevolji :-?

 

Iskaz kao svjedk uvijek možete dati (dok ste uzatvoru, ustanovi, slobodi, itd...), ali nagodba nije vriejdna ako vi već budete kažnjeni :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija