Jump to content

?????


anonimno

Preporučene objave

prebačeno iz foruma prometno i prekršajno pravo

 

Anonimno

????????????

 

Hvala na odgovoru!

Ali radi se o tome da ja nisam ni dobila obavjest da mogu podići rješenje odnosno presudu, a inače su svi prijašnji zapisnici i ostalo dolazili poštom. Zar nisam trebala dobiti barem neku obavijest da mogu podići presudu? Naime, nisam imala odvjetnika.

Osim toga jasno mi je da onaj tko izgubi spor plaća sudske troškove, ali da li je moguće sada uložiti kakvu žalbu na te troškove odvjetničkih usluga tužitelja. Iznos koji je u pitanju je oko 35.000,00 kn. I taj račun isto tako nisam vidjela, nego samo po riječima tužitelja doznala sam o kojem se iznosu radi.

Molim vas pomozite!

Hvala

20:33 10/5/2006

 

Anonimno

Re: ??????

 

1) Moguće je. Odvjetnici (punomoćnici) imaju praksu podizati poštu u sudskim pisarnicama, naime tako se štede poštanski troškovi a nije bitno gdje će potpisati dostavnicu

2) Odluka o troškovima postupka normalna je stvar. Tko glubi taj plaća. Sve pa i troškove zastupanja suprotne strane.

16:15 10/5/2006

 

Anonimno

??????

 

Dobar dan i lijepi pozdrav!

Imala bih molbu da mi odgovorite na neka pitanja koja izazivaju mnogo upitnika.

Radi se o slijedećem:

Da li je moguće da se sudsko rješenje diže u pisarnici suda, a ne da se dostavlja poštom. Naime, ja kao tužena strana (nepravedno) nisam dobila sudsko rješenje u kojemu se navodi niz nelogičnosti, nego sam to rješenje vidjela iz ruke moga tužitelja koji kaže da je podigao svoje rješenje u pisarnici suda.

Drugo, je li normalno da sutkinja donese presudu da osim onoga što stoji u ugovoru i što znam da sam dužna riješiti te sudskih troškova) moram platiti i troškove odvjetnika tužitelja????????

Iskreno, to još nikada nisam čula, a radi se o izuzetno velikom trošku.

Molim vas da mi kažete što i kako dalje.

Inače od donošenja sudskog rješenja prošlo je više od godine dana, da bi mi pred nekoliko dana došao prijedlog o ovrsi na moju imovinu, a taj prijedlog također nisam imala prilike vidjeti.

Najljepše vas molim da mi odgovorite na ova pitanja, jer na žalost ispada da pošteni ljudi (poput mene) ako imaju posla sa nenormalnim ljudima i sucima na njihovoj strani imaju sve privilegije.

Hvala unaprijed!

M. D.

16:03 10/5/2006

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija