Jump to content

ovrha eos matrix


grle123

Preporučene objave

molim pomoć, Digao sam kredi u splitskoj banci koji sam redovno plaćao do prije dvije i pol godine, od tada mi je račun blokiran i banka mi redovno skida 1,333 kn s plaće , račun je zaštićen. Nakon godine dana su mi poslali kompletan kredit na naplatu 90000 kn, Danas sam dobio pismo od eos matrixa da je moj dug prodan i da iznosi 91.480 kn. U tom kreditu nema jamca niti sudužnika osim police životnog osiguranja koju sam također prestao plaćati jernisam imao novaca.Još uvjek je račun blokiran i skidaju redovno 1/3 plaće, pomozite što mi je činit i što oni meni mogu napraviti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da pojasnimo za one koji nisu čuli za EOS MATRIX- to je međunarodna firma koja se bavi otkupom i naplatom potraživanja! Ako želimo biti bezobrazni, radi se o legalno upakiranom utjerivanju dugova.OIB 76674680107 ( tko želi više detalja iz sud.registra )

Žao mi je, ali niste prvi, a sigurna sam niti posljednji koji ima takav problem. RBA banka je prije par mjeseci istom društvu prodala niz potraživanja koja je imala po minusima tekućih računa blokiranih klijenata- toliko o Linićevim " pregovorima" s bankama o načinu povrata istih! Nemoguće je da Vam se u isto vrijeme i dalje skida 1/3 plaće kao i do sada, i da je to isto potraživanje u cijelosti preneseno na EOS MATRIX koji od Vas potražuje cjelokupni iznos??Prvo vidite u banci što se događa, a sigurna sam da će službenici EOSa jako brzo stupiti u kontakt s Vama i pokušati dogovoriti način otplate ( ili to učinite Vi ). Treba napomenuti da i oni računaju kamate ( navodno zakonske ) na preneseni dug. Mislim da su relativno fleksibilni po pitanju dogovora- samo da se dugovanje plaća, tako da probate s njima dogovoriti kompromisno rješenje- a do tada možete očekivati česte pozive njihovih operatera.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

za konkretno rješenje bi trebalo znati konkretne podatke.

odi do odvjetnika u svom mjestu koji će proučiti dokumentaciju i predložiti mjere.

 

kad je ostvaren kredit ?

kad je otkazan kredit ?

temeljem čega banka skidanovac sa računa ?

 

ako je dug prodan prema banci više nemaš duga.

obratit se u finu radi prestanka blokade.

ovrhu nemoženastaviti novi vjerovnik (ako se radi o ovrsi)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija