Jump to content

Dozvola za glazbeni događaj


strozni

Preporučene objave

Izdana mi je dozvola za organiziranje trodnevnog glazbenog događaja na jednom otoku u ljeto ove godine. S obzirom da su lokalni izbori 3 mjeseca prije održavanja samog događaja, očekuje se promjena gradonačelnika, a samim time i mogućnost da mi se ta dozvola ukine. Kakva je legitimnost izdane mi dozvole od strane gradonačelnika koji više ne obavlja tu dužnost već ga zamjenjuje drugi gradonačelnik. Očekuju me velika ulaganja u sam projekt, a ne bih volio da izgubim dozvolu samom promjenom vladajućih.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

A zašto smatrate i prejudicirate da će Vam ta dozvola biti ukinuta bez obzira na lokalne izbore i možebitne promjene?

 

Jednostavno otiđite do tog drugog gradonačelnika (najavite razgovor sa istim) i prije nekih većih ulaganja, kako navodite, konzultirajte se sa njim kako nebi imali bespotrebne troškove......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Radi se o lokaciji dosta osjetljivoj za jedan dio stanovnika tog manjeg grada na otoku. Radi se o netaknutoj prirodi i averziji prema glazbenim događajima mladih, pa se tako priča da će dolaskom druge struje na vlast biti zabranjena mogućnost organiziranja događaja na toj lokaciji.

Problem je što ja već sad u 1. mjesecu trebam početi sa ulaganjima, a lokalni izbori u u 5. mjesecu, pa tako ni ne znam tko je potencijalni novi gradonačelnik. Koji su pravni postupci koje ja mogu napraviti ukoliko mi nekako tu dozvolu povuku promjenom vlasti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija