Jump to content

Višestruke ovrhe od strane HRT-a za jedan dug


Inceptor

Preporučene objave

Poštovani obraćam vam se ovim putem u nadi da mi možete pomoći ili me barem usmjeriti kome se mogu obratiti . Radi se o tome da sam bila telefonski odjavila HRT pretplatu a kasnije sam dobila opomenu i objašnjenje da se moram odjaviti pismenim putem i to ovjeriti kod javnog bilježnika što sam ja i učinila ali su me i dalje teretili za tri rate plus kamate što je iznosili 249,95 kuna, ja sam se na to žalila ali je presuđeno u korist HRT-a te su mi do sada na ime tih 249,95 kuna skinuli ovrhom od strane raznih odvjetničkih kuća u četiri navrata u razmaku od 16.12.2015. do 16.08.2016. godine 4.646,16 kuna i još 683,95 kuna naknade . Ja sam pokušala kontaktirati nekoga u HRT da mi objasni na osnovu čega su mi toliko skinuli ali su me oni preusmjerili na odvjetničke kuće sa kojima surađuju a odvjetničke kuće su mi rekle da one samo skidaju na osnovu naloga koje dobiju od HRT-a . Pokušala sam kontaktirati i sutkinju koja je vodila ovaj slučaj da vidim koliko je ona presudila da sam im dužna ali je nikako nisam mogla kontaktirati . Da bi 17.03.2017. opet dobila dopis od nove odvjetničke kuće ( ovrhe Cenić) da i njima moram uplatiti još 1721,41 kn . Kada sam im ja napisala da sam do sada platila već 5.357,35 kn pa da zar nije u tom iznosu i iznos koji me traže da ponovo uplatim oni su mi odgovorili :

>>>>>>>>>>>>>

Imali ste i druge ovršne postupke koji su Vam se naplaćivali za druga vremenska razdoblja, a koji postupci su vođeni od strane drugih odvjetničkih ureda jer je tako odredio HRT, ali ovaj nije nikada predan na Fina-u te Vas pozivamo da dugovanje podmirite kako ovrha ne bi išla na Fina-u.

 

 

Prema presudi ste dužni platiti glavnicu 480,00 kn, kamatu na glavnicu u iznosu od 278,02 kn, ovršni trošak 100,00 kn, kamatu na ovršni trošak u iznosu od 49,37 kn, parnični trošak 725,00 kn i kamatu na parnični trošak u iznosu od 89,02 kn, što ukupno iznosi 1.721,41 kn.

>>>>>>>>>>

 

Mene sada zanima kome se ja mogu obratiti da mi provjeri zašto su me za jedan dug od 249,95 kn razne odvjetničke kuće u više navrata ovršile za iznos od 5.357,35 kn a sada me nova odvjetnička kuća traži još dodatnih 1.721,41 kn , i koliko još puta oni misle mene ovršiti i za koji iznos jer ispada da se svako malo netko novi javi da sam im zbog tog duga od 249,95 kn dužna par tisuća kuna .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija