Jump to content

provala


azra9

Preporučene objave

Poštovani,

naslijedila sam stan u kući s tri stana, te sam upisani vlasnik. Druga dva vlasnika mi ne dozvoljavaju ulazak u stan (koji su samoprozvano "čuvali" 10 godina, od smrti vlasnika do završetka ostavine), odnosno ne daju mi ključ od haustora. Kakve su posljedice za mene ako provalim u stan (pomoć bravara, možda policajca?). Stan je prazan od ljudi.

 

uređeno: od azra9
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat, azra9 je napisao:

Hvala. Stan ima nekoliko ulaza (glup raspored). jedan je kroz haustor, u koji se ulazi u sva tri stana, a ima i zaseban ulaz, direktno u stan. Kakve su posljedice ako uđem kroz ta vrata, a time ne ometam nikoga?

Znači, to je potpuno odvojeni stan?

Ima li zgrada etažni elaborat? Ili ste suvlasnik zgrade? Je li stan opisan u z.k. tako da se točno znade što je vaše?

Imaju li ovi drugi suvlasnici kakve svoje stvari u tom stanu? Jesu li oni ulazili u taj stan, koristili ga?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bila je obiteljska kuća, nacionalizirana i pretvorena u 3 stana. moj stan je prizemlje (i još jedan stan), i ima, osim glavnog ulaza kroz tzv. hol, i ulaz kroz kuhinju sa strane dvorišta. kuća nije etažirana, ali je stan upisan u z.k. na moje ime i točno se zna da je stan moj, koliko soba i kvadratura. nisu upisani zajednički prostori. susjedi su ulazili u stan (imaju ključ), kao čuvali ga od provalnika. Inače, u stanu nema namještaja (ja sam ispraznila stan od namještaja odmah poslije smrti vlasnika, sve je bilo za baciti), a nakon toga oni su promijenili ključ. nitko nije stanovao u njemu 10 godina, a meni su priječili ulazak u stan, na što se ja nisam bunila (dok se ostavina ne riješi). imali su ključ od stana. koliko sam shvatila, traže novac za popravke kuće koje su izvršili u tih 10 godina (bez računa). kuća nema pričuvu. nikad me nisu obavijestili da rade neke popravke (krov).

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija