Jump to content

kako ograniciti komunikaciju


XX900

Preporučene objave

Dobar dan, molim Vas poneki dobar savjet,

naime radi se o tome da sa odredenom osobom zelim u potpunosti ograniciti komunikaciju, radi se o konstantnom maltretiranju preko mob uredaja, mailova i ostalih posluzitelja, a nisu direktne prijetnje. radi se o stalnom ogovaranju mene i drugih, kritiziranju, zapomaganju, stalno nalazi nekakve nacine da mi pripise nekakvu krivicu, okrivi za svoje osobne frustracije.i to traje vec godinama. islo je to i prema drugim clanovima moje familije, svi smo prelazili preko toga, kao prestat ce, ignoriraj, ali to traje i traje. nazalost nema nista sacuvano, ali sada sam odlucio sve memorirati kao dokaze. radi o beskonacnom nizu poruka koje ne biraju doba dana, priliku, i koje opcenito stvaraju jedan osjecaj neugode, neraspolozenja, nazalost to se pocelo odrazavati na moj sveukupni drustveni, poslovni i obiteljski zivot, nocima ne spavam, trpim uzasne glavobolje,.... ne zelim nikakve tuzbe, naknade, odstete, nista , samo ne zelim vise da mi se osoba obraca, ukoliko to nije vezano uz konkretan predmet (dijete, poslovno, nedaj boze kakve nesrece i sl.).

da li je netko imao iskustva, mogu li uzeti odvjetnika i dignuti privatnu tuzbu, napominjem nemam zahtjeve i trazbine, samo se zelim distancirati od odredjene osobe. mogu li naci osnovu za trazenje zabrane pristupa, obracanja, bilo sto. ako je potrebno platit cu i mobilnog operatera za ispis svih sadrzaja, privatnog detektiva bilo sto. samo da mi se makne s ociju. nista drugo ne trazim.

hvala unaprijed.

uređeno: od XX900
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 44 minuta, XX900 je napisao:

sa odredenom osobom zelim u potpunosti ograniciti komunikaciju, radi se o konstantnom maltretiranju preko mob uredaja, mailova i ostalih posluzitelja, a nisu direktne prijetnje. radi se o stalnom ogovaranju mene i drugih, kritiziranju, zapomaganju, stalno nalazi nekakve nacine da mi pripise nekakvu krivicu, okrivi za svoje osobne frustracije.i to traje vec godinama. islo je to i prema drugim clanovima moje familije, svi smo prelazili preko toga, kao prestat ce, ignoriraj, ali to traje i traje. nazalost nema nista sacuvano,

A zašto niste ništa od toga sačuvali?

Jeste li toj osobi vi i drugi članovi obitelji na jasan način poručili da vas više ne uznemirava?

 

Citiraj

ali sada sam odlucio sve memorirati kao dokaze.

Trebali ste od samog početka spremati takve poruke, i vi i članovi obitelji. I ujedno spremiti i poruke u kojima odgovarate da ne elite da vas više kontaktira.

 

Citiraj

radi o beskonacnom nizu poruka koje ne biraju doba dana, priliku, i koje opcenito stvaraju jedan osjecaj neugode, neraspolozenja, nazalost to se pocelo odrazavati na moj sveukupni drustveni, poslovni i obiteljski zivot, nocima ne spavam, trpim uzasne glavobolje,....

Jeste li u vezi toga tražili pomoć liječnika?


 

Citiraj

 

ne zelim nikakve tuzbe, naknade, odstete, nista , samo ne zelim vise da mi se osoba obraca, ukoliko to nije vezano uz konkretan predmet (dijete, poslovno, nedaj boze kakve nesrece i sl.).da li je netko imao iskustva, mogu li uzeti odvjetnika i dignuti privatnu tuzbu, napominjem nemam zahtjeve i trazbine, samo se zelim distancirati od odredjene osobe. mogu li naci osnovu za trazenje zabrane pristupa, obracanja, bilo sto.

 

O kojoj se to osobi konkretno radi?

Je li to bivša partnerica, s kojom imate zajedničko dijete?

U takvom slučaju morate biti posebno oprezni, jer će na prvu vašu prijavu za uznemiravanje i nametljivo ponašanje ona protiv vas podnijeti kaznene prijave za nasilje u obitelji i pedofiliju! 

U tom slučaju pogotovo morate imati vrlo jake dokaze, i računati na to da će sustav njene prijave uzeti vrlo ozbiljno , a vaše prijave će ignorirati!

Citiraj

ako je potrebno platit cu i mobilnog operatera za ispis svih sadrzaja, privatnog detektiva bilo sto. samo da mi se makne s ociju. 

U svakom slučaju kontaktirajte operatera i vidite što od tih obrisanih poruka se može pribaviti, vidite isti i za e-mail poruke

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija