Jump to content

Krenuti spor ili ne?


zgbJ

Preporučene objave

Znam da mi nitko nece i ne moze dati tocan iznos, ali ako mi netko moze pomoci i kazati barem okvirni iznos, bila bih zahvalna.

Situacija je ovakva:

1) dobila sam oslobadajucu presudu prekrsajnog suda  Zagrebu. U prometnoj nesreci u kojoj sam bila vozac nastala je materijalna steta na vozilu (oko 10 000kn). Bilo je snijega na cesti.

2) upravo zbog snijega na cesti, razmisljam o pokretanju tuzbe spram ZG CESTI. Znam da se tuzba ne podize odmah, vec se mirnim putem pokusava rijesiti stvar. Ukoliko mi osiguranje odbije isplatiti iznos koji trazim, razmisljam o tuzbi.

3) koliko otprilike kostaju takvi postupci? Odvjetnicki troskovi, vjestaci, sudski troskovi? Koliko dugo traju takvi sporovi? Razmisljam isplatili mi se ulaziti u spor ako je steta na autu ne veca od 10 000kn i ako su tjelesne ozljede bile zanemarujuce. Naravno, znam da to sve placam ukoliko izgubim spor na sudu. Zato me i zanima koliko bi me kostao najgori moguci ishod.

Unaprijed hvala.

uređeno: od zgbJ
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija