Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

euphoria02

Prijava na nižu stručnu spremu od potrebna

Preporučene objave

Postovani, 

u sadašnjoj firmi sam 10 godina. Prilikom zapošljavanja uvjet za primitak u radni odnos je bio VSS koju i imam. Prijavila sam se na natječaj u drugu firmu gdje jd jedan od uvjeta bio i 5 godina radnog iskustva. Obzirom da su tražili ispis staža sa HZMO, a ne sa e-građani ispostavilo se da me sadašnji poslodavac prijavio na određeno ( rad na određeno je trajao samo 6 mjeseci za vrijeme pripravničkog staža ) i na radno mjesto za koje je potrebna SSS iako je uvjet bila upravo VSS. Dakle, ovih 10 godina imam odradenih u SSS te time ne zadovoljam uvjete natječaja. Molim pomoć što mi je dalje činiti jer sam ostala šokirana! Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

U Ugovoru o radu ne pise nista vezano za strucnu spremu. Imate pravo, sad sam isla na e- gradani i tamo u rubrici stvarna stručna sprema piše VSS, a u potrebna stručna sprema SSS.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×