Jump to content

Jel se smatra prekršajem


Čovjek2

Preporučene objave

Nezz kako nazvati temu. Ugl semafor Savska onaj jedan semsfor koji ugl sluzi da bi pješaci prošli . Nalazi se prije križanja sa cvjetnim. Ugl ima kamera na njemu i sada mene brine iduća stvar bilo je zeleno i ja ušao ispod semafora i taman me uhvatilo crveno te sam se pomaknuo malo u rikverc da mogu pješaci proci , i da vidim semafor koje je svjetlo. E sada ušao na zeleno al bila gužva i ja bio ispod semafora i sad me muci dal se to sto sam ostao stajat ispod semafora moze smatrat kao prolaz na crveno redi pomicanja unazad da nisam bas na pješačkom? 

Sada me muci jel moze ko prijavit to kao neki prolaz na crveno blokiranja križanja iako nije bas čisto križanje nego taj semafor sluzi samo da pješaci mogu prolazit?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko je meni poznato, ta kamera ne služi da snima takve stvari (niti da bude dokaz), ali naići će Drot13 pa me demantirati, ako sam zeznuo.

A ovo sa prijavom, ako nema dokaza (kamera nije), jel to znači da bilo tko može prijaviti bilo koga i da će ta osoba biti automatski kažnjena? Ne funkcioniraju stvari na takav način (hvalabogu) niti pak ljudi pamte brojeve tablica na autima za takve stvari (da ste izazvali nesreću, onda da, ali ovo ...).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija